Wednesday, 14 September 2011

Wig Haircut

De klassieke wig korte haarsnit, werd zeer populair in het jaar 1976 als kampioen schaatser Dorothy Hamill droeg deze bezuiniging toen ze de Olympische gouden medaille won op de leeftijd van 19. Deze handtekening look van Dorothy Hamill werd toen erg populair omdat vrouwen over de hele wereld begonnen het dragen van dit kapsel. Zelfs vandaag de dag, wig kapsel stijlen zijn zeer populair en geven een trendy look. Hier zijn de stappen voor het snijden van wedge kapsels voor vrouwen.
Hoe krijg je een Wedge Haircut?
Wig kapsels zijn een beetje moeilijk te snijden, en dit kapsel moet niet worden geprobeerd als je geen ervaring hebt in de haren knippen. ; Voor het snijden van uw haar in een klassieke wedge kapsel look, laat halve centimeter omtrek van het voorste gedeelte van je haar. Op deze manier kunt u deze haarpluk stijl vorm in een wig kapsel met pony vorm. ; U kunt gaan voor de klassieke look van Dorothy pony Hamill door je haar scheiding in het midden en vervolgens snijden je voorste haren in gelijke genivelleerd pony op beide zijden van de scheiding. ; Als alternatief kunt u wedge kapsel stijlen en ideeën te begeleiden met kant vegen pony, of een stomp Cleopatra stijl pony. De kant vegen pony geeft een stijlvolle en sexy look. De stompe pony krijgt een gedurfde look en is een goed idee voor vrouwen die over een groot voorhoofd. ; Nu je haar gesneden in de wig bob kijken, knip de omtrek van de onderste rand van de haarsnit zoals gewenst. Doe dit door te werken eerst van achter naar voren aan de rechterkant gedeelte van je haar, vervolgens op de links sectie. ; Dan rechte kam je haar met een centrale scheiding. Nu moet je de achterkant haarpluk te houden in een hoek van 90 graden en het kapsel naar een innerlijke hoek. Doe dit door te werken als eerste op de langste lengte van het haar bij de top, en vervolgens naar de kortste op de bodem. Op deze manier te werken aan de kant haarplukken. ; Nadat u klaar bent met het knippen, cross-checken van de haren worden geknipt door het uitkammen van gedeelten horizontaal. Op deze manier controleer de mismatch lengtes, knip de haren die niet worden gesneden in de juiste hoek. ; En onderhoud van uw Wedge Haircut Styles
De stijl je haar elke dag volgt u deze instructies. ; Shampoo uw haar, of gebruik een water sproeier aan op nat je haar. ; Daarna met een handdoek droog je haar, zodat het haar is vochtig en niet te nat. ; Gebruik een ontkrullen balsem voor haarverzorging, en toepassen van de hoofdhuid tot de uiteinden van het haar. ; Gebruik nu een föhn tot bijna 70% van het vocht wordt verwijderd. ; Dan sectie uw haar en zet de secties met behulp van haar clips. Werk je een weg vanaf de achterkant haar door het gladstrijken van hen tegen je hoofdhuid. Dan werken aan je voorste haar, en zorg ervoor niet te veel volume op te bouwen. ; Finish met behulp van een stijltang elke textuur vlakker en om het volume van het haar te minimaliseren. ; Dan naar je kapsel opgezet, behulp een spray nevel. ; Om uw wedge kapsel te onderhouden, je kapper om de zes tot acht weken te bezoeken. Hierboven genoemde waren de tips om de klassieke wedge kapsel knippen. Andere stijl van deze snit is de lange wig kapsel, die vergelijkbaar is de gecalibreerde bobsnit behalve de haren randen aan de zijkanten zijn gesneden meer stompe. Om dit kapsel, beschrijf je kapper de exacte stijl van de snede u wilt gaan en de stijl van een pony.

No comments:

Post a Comment