Saturday, 12 November 2011

Klein hartje Tattoos

Voor een aantal decennia zijn hart tatoeages is een populair symbool voor mensen om hun liefde te uiten in een permanente wijze. Voor de meeste van de mensen in de Verenigde Staten en in de Westerse wereld, hebben harten komen tot saamhorigheid en de liefde, in het bijzonder romantische en erotische liefde symboliseren. Het kan echter niet worden een universele interpretatie. Verschillende tatoeages hart kan verschillende betekenissen hebben voor de drager van het hart tatoeage. Hetzelfde is het geval bij kleine hart tatoeages. Het is inmiddels erg populair, vooral onder de womenfolk. Klein hartje tatoeages of hart tatoeages in het algemeen symboliseren liefde, toewijding, verraad of offer. Voor sommige anderen, kan het ook symbool voor liefde, vriendschap en toewijding. Een aantal mensen alleen maar verlangen naar een gewoon symmetrische hart, die zorgvuldig is getatoeëerd. Aan de andere kant kan er ook andere toevoegingen, die kunnen worden gedaan om een ​​eenvoudig hart tatoeage. Lees verder hart tattoo ontwerpen.
Klein hartje Tattoo Designs
Er zijn enkele ontwerpen die courant worden gezien zoals hartjes met Cupido, liefde vogels of romantische bloemen. Als de persoon heeft een gevoel voor humor, hij of zij kan echter een dansende hart of komische hart cartoon selecteren, indien de persoon is grillig, kan hij of zij kiezen voor hartvormige lieveheersbeestjes. Lees op het hart tatoeages voor mannen.
Klein hartje Tatoeages met linten; een klein hartje tattoo, welke functies winding linten die de genade van de naam van een geliefde of verloren men nietje in het hart van tattoo ontwerpen. Linten met 'Mama' geschreven over hen samen met hart-tatoeage was een populaire ontwerp met de zeilers en is ook een klassiek design. Deze dagen het woord 'mama' is vervangen door de naam van de geliefde of met kinderen de namen of ook namen van huisdieren. Er zijn talloze variaties van de harten, zoals hartjes met meerdere linten, die zowel de ouders, meerdere kinderen, enz. Het kan ook gecombineerd met bloem tatoeages of met vogels, vooral veel liefde vogels, vlinders, die vrije geesten evenals water symboliseren af ​​te beelden, tot de zuiverheid, rust uitbeelden. Such tatoeages kunnen worden op de borst of ook op de schouders. Read on cute hart tatoeages.
Heilig Hart Kleine Tattoos; Heilig Hart tatoeages symboliseren religieuze overtuigingen. Deze ontwerpen hebben een hart omringd door doornen, bloed en vuur. Ze zijn gekomen om Jezus Christus 'offer en zijn brandende liefde voor alle mensen uitbeelden. Heilig Hart tatoeages kunnen ook worden gecombineerd met kruisen, engelenvleugels, halo's, of ze kunnen worden ingepakt met rozenkransen. Klein hartje tatoeages op de pols kan hebben hart omwikkeld met rozenkrans om een ​​armband te maken. Klik om te lezen op hart-tatoeages voor vrouwen.
Klein hartje Tatoeages met dolken; Als een persoon wil laten zien pijn, gekwetst of verraden toegebracht door een geliefde of de pijn in verband met het verlies van een naaste, kan hij kiezen voor klein hartje tatoeages met dolken. Daggered hart tatoeages kunnen ook geassocieerd worden met opoffering. Dit is meer zo, wanneer hetzij de dolk of het hart militaire kenmerken toont. A daggered klein hartje tatoeage kan ook worden omgeven door doornen, die de gedoornd kroon, in verband met Jezus Christus vertegenwoordigt. Ze kunnen ofwel klein geworden hart tatoeages op voet, klein hartje tatoeages op de heup, enz.
Gevleugelde en Flying klein hartje Tattoos; Meestal worden kleine hartjes met vleugels gekozen als de eerste tattoo. Het kan echter ook gekozen worden om vrije zielen te geven. Gevleugelde klein hartje tatoeages voor meisjes zijn erg populair vanwege dezelfde reden. Er wordt ook gezegd om een ​​symbool van de Soefi Beweging, die is een tak van de islam, dat zich richt op verspreiding van liefde, eenheid en harmonie. Deze tattoo ontwerp kan ook gecombineerd worden met de wassende maan, die voor responsiviteit van het hart of ook stands met een vijfpuntige ster, die goddelijk licht vertegenwoordigt. Lees on vlammend hart tattoo.
Kleine Locked Heart Tattoos, dit is een tatoeage, die vaak wordt gekozen door paren die hopen op een blijvende symbool van hun relatie aandeel. Normaal gesproken zouden dergelijke koppels gaan voor een gratis vergrendelde hart op een persoon en een toets op de andere.
Klein hartje Tatouages ​​met namen; Dit is een van de meest gebruikte symbool onder de familieleden en geliefden. De naam of de initialen van de geliefden of kinderen, ouders zijn ingeschreven op het hart, als een eeuwige eerbetoon aan de bijzondere mensen in het leven van de persoon. Lees op hart tatoeages met namen.
Er zijn ook andere ontwerpen die u kunt combineren met klein hartje tatoeages, net als vlinder tatoeages, Keltische tatoeages in hartvorm met ingewikkelde knoop werk en bands die lus rond het beeld. U kunt ook gebruik uw verbeelding om verschillende ontwerpen combineren samen met de kleine hart tattoo designs.

No comments:

Post a Comment